Formandens tale til Harry Lagoni, 17. 05. 2020

Kære Harry!

Tak fordi du og din familie ville komme til vores arrangement her ved Skamlingsbanken. Mogens fik den gode ide, da vi ikke ved, hvornår vi kan få afviklet årets generalforsamling. Men afleveres skal årets pokaler – så sandelig!
Da vi i år skulle finde hvem der skal være årets MG’er var det næsten fortrykt på forhånd, og det tog ikke lang tid at beslutte. Det skal være Harry Lagoni.
I er en rigtig MG familie – alle 3 generationer deltager i vores arrangementer. Så alene herved har du sørget og været forbillede for, at MG bevidstheden er kommet ind fra barnsben for de kommende generationer. Inspirationen herfra vil i det lange løb helt sikkert føre flere generationer sammen fra samme familie til vores arrangementer.
Du har om nogen været eksponent for udviklingen af MG klubben som foregangsmand, tovholder og arrangør af et utal af arrangementer. Jeg tror ikke du selv har tal på hvor mange arrangementer, du har været involveret i? 😉  Med medlemsnummer 213 er du stadig en af de aktive pionerer i klubben – still going strong.
Bl.a. kan nævnes:

  • Mangeårig pubkoordinator, hvor der rundt i området er afholdt mange gode og hyggelige pubmøder…
  • Dit store engagement har bevirket, at vi i dag har et forholdsvis stort antal medlemmer i område syd.
  • Arrangeret et stort antal mesterskabsløb.
  • Stor medvirken i arrangementet af mange Als (Mesterskabs) løb, der er vores største løb og også med deltagelse af vores kolleger syd for grænsen.

Med stor tak fra klubben og dit mangeårige virke, har jeg hermed den ære at overrække pokalen som årets MG’er. Den er mere end velfortjent. –  Vi er glæder os til et gensyn med dig og hele familien til vores kommende arrangementer, når vi er ude over coronaens påvirkning af vores samfund.

Venlig hilsen
Finn