Magnettepokalen og Årets MG’er

Kære Gert!

Da vi i bestyrelsen i år skulle finde årets MGér tog det noget, der ligner et split sekund at få det besluttet. Det skal selvfølgelig være Gert Jørgensen. Lad mig gerne uddybe det mere – således vi fra klubbens side kan sige ordentlig tak for din store indsats gennem rigtig mange år.

Gert Jørgen på vej ind i et sving i sin MGA Twin Cam

Lad mig gerne fremtrække følgende punkter hvor Gert har sat i sit store aftryk i klubben:

  • Tidligere Klubformand i flere perioder
  • Bestyrelsesmedlem i rigtig mange år
  • International kontakt mand / koordinator Kender næsten gud og hver mand i MG klubberne i England og resten af Europa. (Det punkt kommer jeg tilbage til)
  • Tow holder på at arrangere vores 40 års jubilæum
  • Drivkraften i Als traditionelle MG weekend i utallige år – ofte med udenlandsk deltagelse
  • Arkivar – ”kongelig” MG arkivar – efter sigende fylder det mindst et halvt loft i deres hus
  • Aktiv og medplanlægger i MG sport i rigtig mange år – Deltager i MG Sport nu i en flot renoveret Cooper S…Den har vi lidt problemer med – kører lige hurtig nok (personligt har Gert og jeg nogle fine matcher – det er de små marginaler!)
Gert Jørgensen tegner og forklarer

Hvor kommer så interessen for engelske biler – forklaringen er enkel: Gert og hans bror Svend Åge er vokset op på et Domi værksted (Austin og Morris) som forældrene drev. Tættere kommer man nok ikke til at få benzin i årene! En viden fra et langt forløb vi via Gert store engagement i klubbens arbejde får lov at trække på.

Bl.a. har det udmundet sig i en stor viden om MGA twincam – ja, og han har selvfølgelig selv en flot twincam.

Tilbage til jubilæumssammenhængen og de internationale relationer:

Vi er utroligt glade for at Gert ville være projektleder (sammen med Søren V8) for jubilæet. Dels den store erfaring fra tidligere meritter dels med et stort engagement i det arbejde, Gert engagerer sig i. Bl.a. var vi i for en måned siden samlet – dvs. projektgruppen, pubmøde koordinatorer og bestyrelsen til en velorganiseret intro møde på Hindsgaul slot, hvor vi skal afholde jubilæet. Det var meget inspirerende. F.eks. når der skal reklameres for jubilæet rundt i Europa – skriver Gert ikke kun til formændene. Nej – ofte til 3 -4 kendte personer i hver klub. De kender alle Gert og har tillid til det, han præsenterer.

Formanden holder talen til Gert Jørgensen ved klubbens årlige generalforsamling 2022

Alt foregår sagligt når vi holder møder – men altid med en medrivende humor. Der er sjældent langt til et smittede grin. Det er aldrig kedeligt at være til møde med Gert.

Gert – Mr. MG – du er i MG regi, hvad jeg vil betragte som en levende legende. Tak for samarbejdet til nu – vi glæder os til det fremtidige. Det er med stor fornøjelse jeg hermed skal overrække dig pokalen som årets MG’er!

Med venlig hilsen – på klubbens vegne / Finn