Om MG Car Club Denmark

Klubben har til formål at fremme og fastholde interessen for MG-bilerne gennem afholdelse af klubløb, selskabelige arrangementer, teknisk samarbejde m.v., og herunder forsøge at bevare en vigtig del af den engelske motorhistorie ved tilskyndelse til anvendelse af de enkelte biler, samt bevaring af bilernes historie og originalitet.

MG Car Club Denmark dækker hele området vest for Storebælt. Vi er ca. 1150 medlemmer spredt ud over hele Jylland / Fyn og omliggende øer. Medlemsskabet giver adgang til en lang række fordele – bl.a.:

Vore aktiviteter er især knyttet til bilerne og der er et hyggeligt socialt samvær til vore arrangementer. Hele året er der lokale pubmøder, som annonceres på hjemmesiden. Tilmeld og mød gerne op til pubmøderne, så du kan møde de lokale medlemmer af klubben. Møderne annonceres bl.a. via kalenderen på forsiden af denne hjemmeside. 

5 – 6 gange om året afholdes klubmesterskabsløb. Et klubmesterskabsløb er et heldagsarrangement, der består af gennemkørsel af en fastlagt rute, hvor der er indlagt poster med forskellige hyggelige opgaver. I galleriet på hjemmesiden er der fotos af mange tidligere løb, så du kan danne dig et indtryk heraf.

4 – 5 gange arrangeres MG Sport løb. Dette er for de mere køreinteresserede og foregår på lukkede baner, som oftest et køreteknisk anlæg. Man skal løse en DASU grundlicens og man skal opfylde DASUs regler til ”klubrally light”, som er beskrevet mere detaljeret under fanen MG Sport. 

Som medlem kan man deltage i alle arrangementer i vort dækningsområde, der er Vest for Storebælt, også PUB-møder udenfor eget nærområde. Alle er velkomne og nye medlemmer tages der hånd om, så de føler sig velkomne og får skabt en god kontakt til andre medlemmer. 

Vi har også to Facebook sider – en” aktivitetsside” og en ”køb og salg”. Også her kan man få både viden, nyheder og almindelig orientering om forskellige aktuelle emner vedrørende MG klubben og bilerne. Under fanen “Kontakt” er der mailadresse og telefon numre på bl.a. bestyrelsen. 

Endnu engang velkommen i MG Klubben  – The Marque of Friendship!

Bliv medlem!