Årets T-Type-Tur

Det er en fornøjelse for os i den svenske MG-klubs sydlige afdeling at arrangere dette års T-Tur.

 Vi har valgt at starte fra Simrishamn i den sydøstlige del af Skåne. Hotel Svea er et klassisk hotel ved havet med et fremragende køkken.

Om fredagen ​​mødes vi på hotellet om eftermiddagen til noget samvær og middag om aftenen. Vi parkerer foran hotellet på det angivne sted.

Om lørdagen starter vi herfra og besøger en af ​​Nordens største Autoseum. Desuden på dejlige små veje til frokost i typiske skandinaviske omgivelser med lokalt producerede varer. Herfra til en dansk metalartist med både en spektakulær udstilling og en have, der er meget attraktiv. I den samme landsby benytter vi lejligheden til at besøge en mindre udstilling med russiske motorcykler. Alle, der vil her, kan også besøge en konserveret klassisk hardwarebutik.

Derefter går turen gennem udsøgte Skåne-landskaber til et slot, hvor vi indtager “slotskaffe/te” med kager.

Herfra tager vi en rigtig dejlig vej mod Brøsarp, hvor vi passerer den bølgende “Brøsarps Backar”. Endelig går turen ud til kysten og gennem et par ægte klassiske fiskerlandsbyer og afsluttes lørdag med en lækker middag og socialt samvær. Undervejs får du nogle andre tip til områdets attraktioner, der er værd et senere besøg.

Om søndagen kører vi langs kysten ned gennem små maleriske landsbyer. Det første stop kan foretages på det bedst bevarede middelalderlige borg Glimmingehus i Norden fra 1499. Guidede ture er tilgængelige til kostpris. Derefter går turen ud til kysten for yderligere rejser til et andet vartegn, nemlig Dag Hammarskjölds Backåkra. Her kan du besøge museet til kostpris. Det omkringliggende område er også et besøg værd med flot udsigt over kysten.

Afslutningsvis mødes vi til et afslutningsmåltid lidt længere sydpå på Løderups strandbad restaurant med et lækkert Skåne smørgåsbord.

Dato: 29. – 31. maj.

Ankomsttid: Fredag mellem 1500-1700.

Adresse: Hotel Svea, Strandvägen 3 Simrishamn.

Omkostninger: DKK 2585kr/person, tillæg til enkeltværelse 2 nætter DKK 296kr. Dette inkluderer mad og drikke til måltiderne og adgang til Autoseum.

Tilmelding: Senest 31 marts med deltagernavn, mobilnummer, T-model og reg.nr. samt eventuelle specielle ønsker for mad og rum.

Betaling: Senest den 5 aprilkonto 5507 5907 163 123 (Peter Clausen).

Tilmelding og spørgsmål til: Peter Clausen tlf. +4520846786 E-mail: petermgtd(snabel-a)gmail.com

Flere spørgsmål: Max Jacobson (taler lidt dansk) max.jacobson(snabel-a)mgcc.se tlf +46708 93 84 01.