Østjylland – Kaffemøde 13/3-2024

MG Østjylland havde til sit kaffemøde d 13/3-24 inviteret motorjournalist Jens Overgaard til at fortælle lidt om sine mange år som journalist med biler.‘Årets Bil’ kåringerne har han i mange år været med til. Senest en lang stribe podcasts sammen med kollegaen Christian Schacht om løst og fast om biler og udviklingen med dem.Med skyldig hensyn til vores MG interesser indledte han med at fortælle om sit møde med den nye og særdeles heftige MG Cyberster, som er på trapperne.Tænk lige en gang på, hvor mange biler han har prøvekørt og skrevet om i sin lange karriere indenfor bilverdenen!Den nye hjemmebagerordning fik også sin start til kaffetid. Jens Erik havde som den første vundet ‘retten’ til at bage aftenens kage. Dommer udnævntes ‘Svigerfar’ som. Kagen godkendtes som hjemmebagt – og velsmagende. Så Jens Erik sendte straks kagebogen videre til Bjarne B til næste gangs kagebager.

Erling Sørensen Poulsen