Tilmelding til British Open Sprint i Nykøbing Mors

Vi starter nu 1. afdeling i serien ”British Open Sprint 2024 som er organiseret af MG Sport 

Første afdeling kommer til at foregå:
Søndag den 5-5-2023 på Kørelærernes Manøvregård, Elsøvej 10, 7900 Nykøbing Mors
Vi mødes søndag formiddag mellem kl. 08.30 og 09.00 på ved banerne, hvor der er registrering og teknisk kontrol af bilerne. Da vi har en stram tidsplan, med forhåbentlig mange deltagere, er det vigtigt, at du er der senest kl. 09.00 til licenskontrol. Der er teknisk kontrol mellem kl. 09.00 og 09.30, hvor det forventes, at du opholder dig ved bilen indtil din bil er godkendt. Der bliver afholdt førermøde umiddelbart efter teknisk kontrol er overstået, og vi forventer at prøverne starter senest
kl. 10.00.
I løbet af dagen gennemkøres 3 prøver.


Den ene af prøverne bliver en rundbane med rigelig mulighed for at prøve både bil og fører af. Vi forventer, at alle prøverne kan gennemkøres 3 gange, hvor den bedste tid tæller til resultatet. Men kommer vi i tidsnød kan en af prøverne reduceres til 2 forsøg.
Alle indregistrerede klassiske biler af engelsk oprindelse kan deltage.
Du kan læse mere om afvikling af ”British Open Sprint” mesterskabet på klubbens hjemmeside.
Vi kører efter vores seedningssystem som nu også er opdateret for 2024.
Sikkerhedsregler
For at få starttilladelse skal bilen således nu kun være udstyret med sikkerhedssele (minimum 3-punkts sele), og føreren skal bære min. ”E ”-godkendt styrthjelm. Der vil ikke blive givet starttilladelse uden disse ting er i orden. Er du i tvivl så spørg!
HUSK dokumentation for; registreringsattest, forsikring samt DASU licens (når du ikke kører på 1-dags licens)
Der er kaffe og rundstykker ved ankomsten, og sandwich el.lign. til frokost.
Dette er den perfekte og sikre måde at lære sin bil at kende. Vi kører efter DASU’s Klubrally-reglement med stor fokus på sikkerhed, og du bestemmer selv dit ambitionsniveau og fart. Der vil kun være én bil på prøven ad gangen.
Tilmelding med oplysning om fører og bil sendes pr. mail til Søren M. Sørensen: mail@v8mg.dk Senest 1 uge før! Tilmeldingsgebyr på 500,00 kr. skal indbetales på konto nr. 9873 8730 499214. Din tilmelding er først gyldig, når din betaling er registreret. Der er max. antal på arrangementet, og derfor gælder ”først til mølle” princippet.
Såfremt du ikke har licens og første gang skal have udstedt éndags-licens, er tilmeldingsgebyret også 500kr.
Første gangs deltagere har gratis 1-dags licens. Herefter koster 1-dags licens 250kr.
Har du spørgsmål vedrørende arrangementet – eller tekniske spørgsmål – er du velkommen til at kontakte Søren V8, email: mail@v8mg.dk eller på mobil 2756 0000.
Vi har også altid brug for officials til afvikling af et sikkert arrangement.
Kunne du tænke at deltage i ”British Open Sprint” som ”official” dvs. tidtager eller flagdommer rundt på banen? Vi har utroligt meget brug for dig og kan ikke komme til at køre uden dig og dine kolleger!

Du er velkommen til at henvende dig til vores ”Chief Official”;
Carsten Thorgaard
Tel.: 40175540
carsten@mgcc.dk

Læs mere

Få tilsendt privat link til udfyldning til din mail her: