Pubmøder Sønderjylland

Generelt:

Hvis I skal have fat i mig så kan jeg kontaktes på 22 31 78 71 eller Allan.Rempt(snabel-a)gmail.com.

Hvis ikke andet er angivet nedenfor:

– Sidste tilmelding søndagen før arrangementet

– Det starter kl 19

– Tjek hjemmesiden og Facebook for senest opdaterede kalender og eventuelle ændringer

1. juli:

Så fik vi igen gang i pub møderne igen i det sønderjyske. Onsdag den 1. juli 2020, kl. 19.00, mødtes vi ved Rema 1000 på Dybbølgade i Sønderborg, medbringende egen kaffe.
Vejrguderne havde lovet regn og torden, men da vi mødtes på P pladsen, skinnede solen. 26 personer, i 16 MG køretøjer, tog turen rundt langs kysten, via Sandbjerg Gods  (hvor der blev taget billeder af hver enkelt køretøj), Blans, Varnæs og til Aabenraa, hvor der var dæk spark og hygge på P pladsen ved IBC. Kaffen og kage blev nydt i DVKs klublokale, hvor der naturligvis var håndsprit og engangsservice og engangshåndklæder. Vi skal jo huske, at passe godt på hinanden og os selv. I pausen havde vi en lille konkurrence, med Lars Bonnevie som venlig sponsor. Tak for det Lars. Konkurrencen gik ud på, at gætte priser på MG modeller anno 1965. Vinder af konkurrencen blev Herdis Lagoni, som havde flest rigtige. I kaffepausen fik vi godt nok en ordentlig omgang regn. Nogle få deltagere tog den direkte vej hjem igen. Flertallet startede hjemturen, ad en planlagt rute, som tog os over Sdr. Hostrup, Assenholm, Bjergskov, Felsted, Gråsten ,Adsbøl, Nybøl og sluttede af, hvor vi begyndte, nemlig ved Rema 1000 i Sønderborg


Her sagde vi pænt farvel til hinanden og blev enige om, at aldrig havde bilerne været mere rene, end som nu, hvor modernatur havde sørget for gratis bilvask til alle.Vi sluttede, som vi begyndte, i tørvejr og nu med solen på vej ned.
Tak til alle deltagerne for deltagelse, skønt vejrguderne havde lovet dårligt vejr. Dejligt, at der også deltog nye medlemmer på turen.
Med venlig hilsen og god sommer
Alice og Kjeld Holm-Nielsen (medlem 711)

4. november – AFLYST:

Dorthe og Ole Grønning, Vendsysselvej 8, Sønderborg, 40 73 92 89

2. december:

Julefrokost på Værftet, Marina Minde, kl. 18.30, seneste tilmelding 25/11 på tlf. 22 31 78 71 (Allan)