Nyt fra bestyrelsen

Vi fik afsluttet de sidste løb i denne sæson. Et meget spændende natløb på Fyn, arrangeret af Karin og Mogens.

Som sædvanlig afsluttede MG sport sidste afdeling på en gokartbane i Skærbæk. Føret på banen var noget vådt, så det var med mange og ”kontrollerede” udskridninger. Dog ingen buler!

Mesterskabsløbet blev vundet for andet år af Gert Dohn og MG sport blev efter tæt opløb vundet af Claus Poulsen.

Her på siden er der opslået lister for begge løbstyper, med resultaterne fra de enkelte løb og en samlet oversigt. Alle deltagere vil være nævnt.

Der skal nogen til at arrangere løbene og hjælpe til med de mange opgaver, der er forbundet hermed. Tusind tak til de mange frivillige, som nogle gange må køre langt for at hjælpe med afviklingen. Tusind tak til arrangørerne for nogle godt planlagte og velgennemførte løb. Vi er mange, der allerede nu glæder os til en ny sæson i 2023!

50 års jubilæet den 2. – 6. august 2023 på Hindsgavl slot:

Salget startede den 1.oktober kl. 12.00. Inden salget gik i gang var vi meget spændte på, om Covid-19 følgerne endnu sad så meget i folk, at der ikke ville blive en tilstrækkelig tilslutning fra starten af. Vores bange anelser viste sig hurtigt ikke at blive indfriet. Indenfor de første par døgn er der allerede så stor tilslutning, at vi nu med sikkerhed kan gå videre med planerne. Det bliver garanteret nogle spændende dage i begyndelse af august for MG-folket. Vi kan også konstatere, at tilslutningen fra vores udenlandske MG venner er endog lidt over forventning.

Her op til udgivelsen af bladet er der dog stadig nogle ledige ”stole” til gallamiddagen om lørdagen. Dem af jer, der overvejer deltagelse – gå gerne ind på hjemmesiden og tilmeld jer.

Alle er dog velkomne til at komme forbi Hindsgavl og være en del af stævnet. Specielt i løbet af lørdagen vil der være flere spændende arrangementer. Vi forventer, at der vil være mange før-krigsbiler udstillet i slotsgården sammen med diverse salgsboder. MG Motors vil komme og vise de sidste nye MG’ere. Det skal blive en mindeværdig dag som toppen på vores fejring af vores jubilæum og MG 100 år!

PUB møde sæsonen:

En venlig opfordring: Husk gerne at slutte op om og deltage i de mange møder, der er arrangeret hen over efteråret og vintermånederne. Det er altid dejligt at komme ud at møde klubkammerater. Samtidig et lille lyspunkt i nogle af de lange mørke vinteraftener.

Rigtig god sæson og et tidligt: Glædelig jul. Pas godt på hinanden og jer selv!

Med venlig hilsen

Finn