Klubshopløbet 2023

Så er vi klar med indbydelsen til årets første MG-løb. I kan glæde jer til en ualmindelig smuk rute med små sjove indlagte opgaver, ja nok noget af det smukkeste Danmark og Midtjylland kan byde på.
Forvent skove med nyudsprungne bøgetræer og et tæppe af blomstrende violer, de fineste små skovsøer og snoede veje i et bakket hedelandskab….Der er ikke så meget at betænke sig på, tag en hurtig beslutning og få jer tilmeldt. Tilmeldingen slutter ved 50 deltagende biler. Så her gælder først til mølle.Vi er parat til at modtage tilmeldinger og glæder os til en super dejlig dag, hvor der også vil være mulighed for at se MG Klubshoppen.
Bedste hilsner. 😊Mogens A. Petersen 

MG KLUBSHOPLØBET – Lørdag den 13.maj 2023


Kl. 9.00
MG KLUBSHOPLØBET starter på klubshoppens adresse.: Damgårdvej 3, 7323 Give… Med velkomst, morgenkaffe og rundstykker. (Det er også her løbet slutter)

Kl. 10.00
Første biler sendes afsted på ruten, 2 biler ad gangen, og man må gerne følges, men ingen betingelse, det aftaler I indbyrdes, dog skal posterne løses særskilt. Inden start udleveres frokosten, bestående af sandwich samt en øl eller vand. Frokosten nydes på ruten efter eget valg, måske en god ide` at medbringe et lille bord og et par stole.

Kl. 16.00
Absolut seneste hjemkomst til startstedet MG KLUBSHOPPEN.: Damgårdvej 3, 7323 Give.
Her vil der være mulighed for at kigge sig omkring i Klubshoppen samt hygge sig med kaffe og småkager, grillpølser en øl eller vand.

Kl. 17.00
Afslutning og kåring af dagens vindere med uddeling af pokaler og præmier fra MG KLUBSHOPPEN….

BETALING:
Til Klubshoppens konto i SPAR NORD regnr. 9873 kontonr. 8730173688 (Husk navn)
Startgebyr pr. bil kr. 60,00.
Forplejning pr. person voksen kr. 120,00.
Børn til og med 15 år deltager gratis, og der vil være små opgaver til dem på posterne … Angiv antal børn.

Kom og vær med til en sjov og hyggelig dag her i det midtjyske. Vi garanterer at der køres på en rute som er noget af det smukkeste Jylland kan byde på. DER ER ET MAX. PÅ 50 DELTAGENDE BILER.

DIN TILMELDING OG BETALING ABSOLUT SENEST SØNDAG D. 30. APRIL
Til Mogens Petersen på mail: mpmga59@gmail.com ….. evt. spørgsmål på tlf. 21670949

UHA` HVOR VI GLÆDER OS TIL AT SE JER

På vegne af arrangørerne… Mogens A. Petersen

Tilmelding – Udfyld felterne herunder og tryk på ‘Indsend’ nederst!    Ja, jeg er indforstået med MG Car Clubs privatlivspolitik