Toftlund Motorfest

View Calendar
19/06/2021 00:00 - 00:00

AFLYST - IGEN. Hejsa
Det er godt nok længe siden i har hørt noget fra os 🙁
Vi har gået og afventet hvad der er af muligheder for at afholde Toftlund Motor Fest lørdag d. 19 juni 2021 i forhold til diverse restriktioner.
Vi har i styregruppen fulgt nøje med i nye tiltag fra myndighederne og syntes det ser ud til at vi kan afholde Toftlund Motor Fest i år. Vi har bla haft kontakt til Politiet omkring tilladelse m.m. og er blevet opfordret til at sende ansøgningen ind, så vi er sikre på at kunne nå det. Vi har besluttet at vi sætter i gang som om at vi gerne må afholde det, da vi ganske enkelt ikke vil kunne nå alt planlægningen inden hvis vi venter meget længere - vi tror på vi kan lave en sikker Motorfest, dog i en lidt mere begrænset størrelse som vi hidtil havde i tankerne. Det vil selvfølgelig være en risiko for at vi ikke kan leve op til myndighedernes krav og vi er nødsaget til at aflyse.
Motorfesten er stadig gennem hele byen, og med en fed stemning med fine gamle som nye køretøjer af alle slags. Der vil stadig være streetfood, ølvogne m.m. og måske nogle gademusikanter, gode tilbud i byens butikker samt forskellige udstillinger fra motor relaterede firmaer.
Vi har dog måtte droppe teltfesten om aftenen og campingpladsen nede omkring Toftlund Hallerne i år - da vi ikke forventer der bliver åbnet for disse ting inden d 19 juni.
Vi begynder inden længe at lægge billeder op af forskellige spændende køretøjer op, så send gerne billeder af dit køretøj og lidt om hvilket køretøj det er og måske lidt historie om den.
Vi glæder os som små børn til jul til at se jer alle og vi alle får en fantastisk dag i motorens tegn.
Vi SES
Med venlig hilsen
Styregruppen
Toftlund Motor Fest
Jan Fogh