Tur nr. 5: Vejle Fjord
Turen går over den gamle Lillebæltsbro, som der også kan gåes Bridgewalking på, og ad den gamle landevej til Børkop og videre til Brejning ved Vejle Fjord. Vi følger fjorden gennem sommerhusområdet Sellerup Strand til vi kommer til Munkebjerg Skoven.

Vi kører ned ad Munkebjerg-bakken, som der hvert år køres Hill Climb opad for klassiske biler, og kører langs fjorden ind til Vejle, der ligger i bunden af fjorden. I Vejle holdes der pause på havnen ved det ikoniske Fjordenhus. Bygningen som er beliggende i havnebassinet er tegnet af Olafur Eliasson. Fjordenhus fungerer hovedsæde for Kirk Kapital (Lego familien) og huser i øvrigt også en restaurant. Det er muligt at gå over broen og, fra nederste etage, se nærmere på det unikke byggeri.

Turen fortsætter efter pausen på den nordlige side af fjorden. Vi kører ad mindre veje gennem Bredballe, forbi Rohden Gods og videre til Hotel Vejlefjord, hvor vi nyder vores frokost.

Efter frokosten kører vi tilbage til Vejle og aflægger My Garage et besøg. My Garage forhandler eksklusive luksusbiler, veteranbiler og klassikere. Mange opbevarer deres klassiker i separate glasgarager i bygningen, som også huser diverse værksteder. Der arrangeres et mindre foredrag om My Garage, og der serveres kaffe/te. Der bliver lejlighed til at se sig omkring blandt bilerne på egen hånd – My Garage / Dansk

Hvis man ikke ønsker at besøge My Garage, kan en gåtur rundt i parken ved Hotel Vejlefjord varmt anbefales.

Efter besøget går turen tilbage til Hindsgavl Slot.