Rømø Motor Festival 2021 – Af Michael Amorsen

En fantastisk weekend er gået med race på Rømø. Rømø Motor Festival blev afviklet for femte gang. Også denne gang med mange skønne køretøjer og dejlige entusiastiske deltagere. Mange har lagt sig i selen og klædt sig flot på i tidstypisk tøj og med tilbehør i pitten. Jeg havde støvet min 1940 Royal Air Force uniform frem og Sanne var klædt i en canadisk kedeldragt fra 1945 og var en tidstypisk kvindelig væddeløbskører med alt det rigtige udstyr. Vores set up med lejr, biler og tøj i tidstypisk stil var igen i år en succes ved RMF.

Jes lagde bil og trailer til, så vi kunne få min Morris 8 Special til Rømø. I 2017 deltog jeg med min MG TA fra 1936 med stor glæde.

Jes, Sanne og jeg havde base på den sydlige del af øen. Få hundrede meter mod nord boede Vivi og Kent. Kent havde sin Austin Seven Special med.

Vi havde en lille lejr med GB-flag og vores Airmen Motor Racing skilt sat op, hvor vi slog os sammen med et team med to Morris racere. Deres Morris 8 specials har de selv bygget op fra bunden. Virkelig flot arbejde. Gitte, Jens, Anders og Henrik fra det sjællandske er hyggelige mennesker, som også var fantastisk hjælpsomme med min racer, da den satte ud.

De kæmpede en brav kamp for at få min racer på banen igen.🔧🔧 Desværre kunne strømfordeleren ikke reddes, da den havde sat sig fast i topstykket. Det er noget en Morris motor kan. Heldigvis fik vi race alligevel, da vi var så heldige at få tilbudt et sæde i Jens og Henriks Morris 8 racere. Det var vildt fedt at drøne ned af banen igen og lave et godt show med de andre deltagere fra ind og udland.

Er STOR tak til alle de utrættelige frivillige og de gæve arrangører af RMF. Uden jer var Danmark uden et fantastisk motorsportsarrangement i klasse med Goodwood Revival i stil og stemning.🏁

Det skal være os en stor fornøjelse, at deltage i 2022 og give den gas igen med Morris racer og gode venner.🏁🏁🇬🇧

Det er fantastisk at være en del af RMF familien.