……………………..TUESDAY BOYS…………………..

Når værkstedet er helt fyldt og begge lifte optaget, ja så er det jo herligt at vejret er til udendørs arbejde. Steens fine lille Midget havde det med at “hakke lidt i det”. Tænding blev tjekket og justeret, af med tændrør, de 2 bageste super fine, men hov cylinder 1 og 2 så slet ikke godt ud, kompresionstest nu tændrørene var ude. Ingen problemer her, alt så fint ud. Så var næste step karburatorerne, igen igen, de står nu nok til en renovering, og det bliver der taget hånd om.

Besøg af Flemming som havde problemer med baghjulslejerne på den fine MGA, af med de gamle og nye monteret, færdigt arbejde, så er A’eren kørende igen.

Endnu en A’er på liften. Bilen ejes af vores gode ven Conrad Holgersen som til dagligt er bosiddende i Schweiz. Bilen skal igennem det store tjek efter en renovering for en del år siden. Bremse og koblingspedal gik helt i bund da vi kørte den på liften. Det viste sig at der ingen bremsevæske var tilbage i beholderen, stille og roligt var væsken sivet ud ved de bageste bremser og malingen på fælgene var kogt op. Nye bremser samt en del andre større og mindre ting skal fikses inden bilen er køreklar igen.

Mesters Commer har nu fået færdig monteret loftbeklædning og flot ser det ud efter at afslutningen rundt langs kanterne er blevet monteret.

Menuen: Elses gryderet med skrællede kartofler ala Gareth. 👌 Det der med at det er Gareth der har skrællet kartoflerne er vigtigt at nævne her, og ja der skal skrælles RIGTIG mange når det skal række til 12 personer.
5 kokkehuer i kartoffelskrælning til dig Gareth. 👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳 Hils fru Else og sig tak, det smagte forrygende. 👍

Ha’ en god dag derude. 😊
TUESDAY BOYS