…………………..TUESDAY BOYS…………………….

MGA MK 2 på liften. Problemet: En voldsom raslende lyd fra gearkassen. Ud med motoren, og det lykkedes Ole at lokalisere fejlen, som skyldtes slør ved armen der fastholder udrykkerlejet. Der var til lejligheden anskaffet stort set alt til montering af ny kobling og nu stod vi bare og manglede en lille bøsning, som kunne løse problemet. Hvad gør man så 🤔? En opringning til fjernlageret i Ølgod løste opgaven: “Jo da, vi ligger inde med en original bøsning til MGA” lød svaret, afsted, afsted gik det, og en time senere var problemet løst 👏. På med ny kobling, nu hvor motoren var ude. Kl. 18.00 kunne Ole starte bilen og køre glad og tilfreds hjemover. Hvor heldig kan man lige være… Tak for hjælpen Kristian Hansen 🙏

Jonathan David Madden er vild med sin TF. Der skulle monteres 2 ekstra højttalere, så der kan komme lidt mere power på lyden. Til jobbet havde han hyret Jan Hauge Hansen. En rigtig fin “Brian bil” 🤣

Menuen: Lækre hjemmelavede tærter som kun Jani Skov kan lave dem 👌Fatter ikke at de høje herrer fra Michelin ikke snart kigger forbi TUESDAYS BOYS 😏Igen igen er vi blevet forbigået ved uddeling af stjerner…. Så Jani du må nøjes med vores 5 flotte kokkehuer. 😉 👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳

God dag til jer derude 😊
TUESDAY BOYS