Tuesday Boys


……………………TUESDAY BOYS……………………
Så er vi klar med sidste nyt fra værkstedet.
1/
MGA projektet skrider stille og roligt fremad, men som med den slags projekter har det altid med at levere små bump på vejen, vi kalder det opgaver som skal løses. Motoren er startet op og det ender med at blive fint, lige lidt småjusteringer så burde motoren være kar til at komme på plads.
2/
Magnetteprojektet synger på sidste vers, mens vi venter på at der kommer plader hjem til bilen bliver de sidste småting som pyntelister og dørbeklædning fikset. Jonathan begynder at ligne en glad mand 😊
3/
Det var så også lige en aften hvor der blev tid til at få et par af vores egne biler på liften. Jans MGB fik udstødningen gennemgået og justeret på plads og min MGA fik lavet service med olieskift og smøring, bilen er nu klar til en 6 dages tur her i Pinsen.
4/
Alt i alt en af de gode aftener hvor der blev gået til den hele vejen rundt, vil lige nævne Bjørn som stille og roligt sidder med pudsekluden og får de gamle dele fra MGA’en til at fremstå som næsten nye igen, godt arbejde Bjørn. 👍
5/
“Uden mad og drikke duer helten ikke” Hos Tuesday BOYS værdsætter vi god mad, nå men det har i kære læsere måske erfaret. Forrige uge var Tasse mesterkokken (Ølbraserede svinekæber) I aftes var det så Bøjes tur, han havde klogeligt overladt opgaven til Fru Skov, det var vi nogle stykker der var rigtig glade for. 🤣(Tunmousse med rejer og frisk salat) Salat er ikke just Jonathans livret, som det tydeligt ses på et af nedenstående billeder….
Hvorom alting er… 5 store kokkehuer til begge mesterkokke. 👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👌👌

Med ønsket om en god pinse til alle vores følgere, slut for denne gang.

Bedste hilsner Tuesday Boys 😊